dimarts, 31 de març del 2009

CRÒNICA GETXO - GEiEG

GETXO: Rincón, Fernandez, Ruiz, Nuñez, Jimenez, Pérz, Elorriaga, Moris, Rodríguez, Mendiguren, Estañol, Pla, Nabais, Juez, Parkinson –quinze titular-. Sayago, Masa, Soto.

GEiEG: Rodríguez, Pagés, Picanyol, Hugas, Carbó, Dañobeitia, Canals, Derksena, Arnau, Lladó, Jerez, Lloret, Llopis, Carreras, Cabané, Gimenez, Cabré, Vila, Andujar i Vilabrú. Parcials: 10-0 (descans). 22-7 (final)

Evolució marcador: 5-0 min.8 Nabais; 10-0 min.30 Rodríguez; 15-0 min 43 Fernández; 20-0 min 61, Pla; 22-0 transforma Parkinsson; 22-5 min 68 Dañobeitia.22-7 transforma Lladó.

Àrbitre: Manuel Lárazo Alonso. Madrid

Debut a la Copa de SM La Reina del GEiEG al difícil camp del Getxo d’Euskadi on ha caigut per un 22-7. Les grupistes van sortir molt mentalitzades a aturar a les dues jugadores clau del conjunt basc: Pla i Rodríguez integrants de la selecció espanyola de rugbi que eren les que havien de carregar-se el partit a l’esquena.

Així va ser, Bàrbara Pla amb els seus constants canvis de ritme va portar de corcoll a la primera línea defensiva grupista i de les seves mans varen aparèixer les jugades que van acabar en marca pel conjunt local. Tot i les quatre marques locals, les gironines varen seguir lluitant obtenint el seu premi al minut 68 quan Dañobeitia aconseguia la marca i Laura Lladó la transformació.
Malgrat el resultat de 22-7, les visitants van fer un bon partit, així reconegut per les mateixes jugadores i tècnics del conjunt basc. Tot i això a les grupistes els hi va faltar una mica més de contundència a la línea de ¾, ja que en tres vegades es van quedar a pocs centímetres d’aconseguir marca, cosa que hagués provocat.

El proper diumenge, a les 12 hores, el GEiEG jugarà a Palau davant el Complutense Cisneros de Madrid, amb l’únic objectiu d’intentar aconseguir una victòria que seria històrica per la secció de rugbi del GEiEG.

Estic contenta com s’ha jugat. Hem treballat durant la setmana una defensa per a les dues millors jugadores del Getxo, com són Pla i Rodríguez i gràcies això encara ens hem sortit prou bé. Les noies han sortit connectades des de el primer minut. Ens ha faltat una mica de contundència a la línea de ¾ ja que ens hem quedat tres vegades a pocs centímetres de la marca. També en tingut problemes amb les melés, però crec que al final ho hem sabut arreglar. En definitiva crec que hem fet un bon partit i segons ens han dit des de Getxo, si juguem com avui, tenim opcions de guanyar el Cisneros de Madrid” comentava l’entrenadora grupista Coral Vila.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

QUINA CRÒNICA!
i a mes va sortir al punt i al diari de Girona!!!
Som les cracks nenes!
Visca el rugby i visca voasltres!
Ara a per les de Madrid, que anirea molt be: aneu pensant...soritra el sol dsp de molts dies...juguem a casa...barbacoa de 3r temps...públic...i MILLLLLLL GANES!!!!!!!!!
SOM-HI!

fins dsp!

nu

Anònim ha dit...

A por todas noias. Mucha suerte que el OLIMPICO tiene que caer!! Nos vemos allí.

María-INEF

Anònim ha dit...

El cisneroooo jejejee que el Olímpico ya intentaremos ganarles nosotras ;)

jejejeje.

Nos vemoss.

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...