divendres, 26 de març del 2010

GETXO 14- GEIEG 5

El passat cap de setmana les noies del Geieg vam fer un petit viatge cap a Getxo, on anàvem per jugar la primera jornada de la Copa de la Reina. Després de classificar-nos tot i perdre contra l’Inefc.

Vam sortir a les 10’00 de Girona i vam arribar després d’un llaaaarg viatge...pelis, cantar, dormir i sobretot riure molt.....i a les 19’00 arribàvem a Getxo.
El diumenge quan ens llevar la pluja marcava el dia, però això no va fer que perdéssim ni la concentració ni les ganes de jugar.

El partit va ser molt intens, vam sortir totes i cada una amb el xip posat de concentració i vam jugar molt bé. Vam tenir uns primers minuts a l’expectativa (a veure que feien elles), però de seguida ens vam posar les piles i vam lluitar i lluitar. Les davanteres ho donaven tot a les melés, els rucks, i lluitaven per què elles no muntessin mauls i aconseguissin avançar, i la línia en tot moment estava disposada a jugar, en defensa pujava molt ben organitzada i s’arribava molt bé a defensar.
Hi van haver algunes cosetes a rectificar, com perdre un ruck després de guanyar-lo, algun placatge, els xuts al darrera, jugades...
Però totes teníem un esperit lluitador, i en cada moment sabíem què havíem de fer i com havíem d’actuar. Això, entre unes i altres, ens ho vam anar transmetent, i va fer que després de la lluita, als últims minuts arribés la marca per part de l’Eli després d’una jugada de la línia encapçalada per la Cora (que es va canviar per la Laia i que al veure-la entrar ens va donar a totes un xut d’energia!).
El resultat final va ser 14 a 5. Vam marxar amb una derrota però molt contentes per la gran feina que havíem fet!


RECORDEU QUE: demà dissabte 27 de març, hi ha la segona jornada de la Copa de la Reina, GEIEG - OLIMPICO DE POZUELO(Madrid) a les 16’00 al camp de Palau!
Hi esteu tots/es convidats/des!!!


pròximament...les fotos!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin partit!

80 minuts de nervis, emoció i bon joc, merci!

Endavant! que vosaltres podeu amb el que us proposeu!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...