dijous, 11 de novembre del 2010

Preparades, llestes,....JAAAA! Això ja no para!


Aquest Diumenge 14 de novembre arranquem de nou la competició després de moltes setmanes parades, i ho fem amb partit de Lliga Catalana contra GÒTICS. El partit el fem a casa nostra, al Complex Esportiu del Geieg a Palau Sacosta, a les 12h del matí.


Serà un partit molt important i interessant ja que després d'aquestes setmanes on l'atzar ha volgut que descansessim , podrem aplicar tots els aprenentatges que hem treballat , treballat i treballat.


Així que a partir d'ara les piles han d'estar al 100% perquè ens esperen unes setmanes molt intenses de partits on ja quasi no podrem descansar fins Nadal.


Durant aquest mes hem incidit molt en el treball físic fent un treball molt intens d'entrenaments i aquesta última setmana la qualitat individual i grupal s'està fent visible. Així que ara a concentrar-se, a visualitzar, a tranquil·litzar-se i a disfrutar de tots i cadascun dels partits que ens esperen, perquè tots i cada un d'ells seran increïbles.



Gòtics porta els seus 2 partits de lliga guanyats, així que no val a badar perquè tenen un equip amb molta veterania a sobre i això és un fet molt important, haurem de lluitar a fons i mantenir l'ordre fins al final.

US CONVIDEM A TOTES I A TOTS a venir a veure aquest súper partit, perquè sinó... què fareu un diumenge al matí?? Al nostre camp "l'estiuet de Sant Martí" estarà assegurat!!




D'altra banda, us avancem que la setmana que ve ens espera , per fi, el 1er partit de lliga de la nova Divisió d'Honor Femenina. Jugarem contra el Getxo i també serà en Diumenge, a casa nostra i a les 11.30 del matí . però això ja tindrà la seva notícia al seu moment.....

Per meditar...:

"La diferencia entre lo ordinario y lo extraordinario es un pequeño esfuerzo."

Teni.

2 comentaris:

Nú ha dit...

Teni T'ESTIMEM!!!!

Anònim ha dit...

Que grande Teniente! Ets la nostra llum que ens ilumina el camí. Siusplau no deixis de brillar.

Ivette

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...