dimarts, 23 de novembre del 2010

VICTÒRIA ÈPICA

Diuen que a la tercera va la vençuda... en el nostre cas ha estat així.


(Foto de Pere Masó)
Després de enfontrar-nos amb el Getxo en els últims 2 anys a Copa de la Reina a casa seva totes dues vegades i perdre, per fi les hem aconseguit guanyar i a casa nostra!
El partit va començar amb un dia espectacular, un pel fret però esquivant les precipitacions de dissabte. A les 10 del matí ja estavem totes al camp ,i inclús algunes un pel abans escalfant motors fent llençaments de touche (un petó Mariona!). El vestuari espectacular: van haver jugadores que el van "engalonar" amb imatges, posters, fotografies,cites, música .... en fi, les condicions ideals per tenir una concentració del 120%. Les nostres cares expressaven un cert nerviosisme, una certa alegria per estrenar-nos en aquesta competició , concentració però sobretot, CALIU I CONFIANÇA perquè l'escalfor que estem creant amb l'equip és indrescriptible. És un orgull formar part d'aquest equip passi el que passi aquesta any.




(Foto de Pere Masó)
Els dos equips es presentaven amb baixes importants, el Getxo sense bastanta gent però sobretot sense Bàsbara Plà i nosaltres sense la Júlia Plà, la seva germana, que porta tot aquest inici de temporada lesionada dels partits internacionals de l'estiu, sense la Laura LLadó (amb gastrointeritis) i sense la nostra Carol Pagès(cervicals). A més a més la nostra 8, Núria Canals, un altre pes important de la melé també va haver de deixar el partit als pocs minuts per gastrointeritis, va voler intentar-ho però les forces la van fallar i va sortir del camp en mig d'uns aplaudiments increibles.



(Foto de Pere Masó)

A les 11.30 del matí xiulava l'àrbit l'inicici del partit. La primera part vam moure la pilota a la línea de 3/4 de forma molt dinàmica, vam provar la seva tercera línea fent xuts i arrel d'això va arribar la nostra primera marca. Vam ocupar tot el camp, vam placar tot el que es movia i vam atacar i atacar. Fruit d’això van anar sortint les marques. A la segona part, Getxo va sortir molt lluitador i van atacar amb la seva davantera que ja sabem que és fortíssima. Realment la seva mig les va fer moure molt dinàmicament i quan trobava superioritat obria a la línea però sort que tenim una línea placadaora, agressiva i contundent que va saber aturar el seu atac. Resultat del partit: 39- 5. Punt Bonus!

Encara ens falta noies, hem de continuar treballant com aquesta última setmana que, com diu la entreni, hem fet entrenaments de “llibre”. Davantera, encara MÉS I MÉS AGRESSIVITAT tan en atac com en defensa i línea, encara més coordinació final per entrar al vostre 100% d’explosivitat. Sempre més, no?

Hem començat la temporada una mica irregulars però portem unes setmanes que estem despegant, que la constel•lació torna a brillar, perquè realment per a mi el més important d’aquest partit, és que TOTES vam jugar i destacar en moltes ocasions. Som un grup d’imprescindibles que juguem amb el cor els 80’, no?



(Foto de Pere Masó)
Quines ganes tinc de veure-us.... quines ganes de tornar-nos a trobar al vestidor... quines ganes de tornar a sentir els “tacs” de les botes baixant les escales metal•liques.... FINS DEMÀ!



(Foto de Pere Masó)

Per cert, voleu saber que diuen els diaris de nosaltres? I voleu veure les fotos que ens ha fet en Pere Masó Castro, més conegut com POBREPAGES? Gràcies Pere per les fotos, els teus comentaris i per estar sempre aprop nostre. Com dius tú, ens hauran de presentar, oi?
A sota teniu els enllaços!!!
Fotos pobre pages:
http://www.flickr.com/photos/pobrepages/sets/72157625442257214/

El punt de Girona:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/334240-esclat-en-lestrena.html

Diari de Girona:
http://www.diaridegirona.cat/esports/2010/11/22/geieg-sentrena-clara-victoria-contra-getxo/447448.html

Secció rugbi geieg:
http://www.secciorugbigeieg.blogspot.com/


Teni.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I la lluita continua!

Anònim ha dit...

Zorionak

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...