dilluns, 14 de gener del 2013

Campionat de Seleccions autonòmiques

Aquest cap de setmana passat, l'agenda de les grupistes no cesa, sobretot les noies que són a la selecció catalana, que han lluitat fins la final.
A l'estadi alicantí Nelson Mandela, la jornada va començar molt bé per les catalanes, que van guanyar davant les andaluses per 46-0. En el segon partit disputat, l'últim de la primera jornada les catalanes van imposar-se per 15-5 davant les gallegues, situant-se així les primeres de grup, per jugar la final contra les madrilenyes. Els resultats finals del campionat són els següents:

5º-7º p. Andalusia 5-0 Castella i LLeó
5º-7º p.  Castella i LLeó 0-21 València
5º-7º p. Andalusia 5-5 València
3º-4º p. País Basc 10-38 Galícia
1º-2º p. Madrid 14-12 Catalunya

La final, retransmesa per la FER en directe, molt emocionant i igualada -enganxem un detall descrit del web que fa referència a la Júlia!!-  "Cataluña, por medio de la internacional Julia Pla, dio dos zarpazos que dieron la vuelta al marcador. Una recuperación de balón en una melé dio paso a una carrera de campo a campo del ala internacional para igualar el marcador. Poco después, Pla volvió a superar la zaga madrileña para anotar el segundo ensayo, sin transformación", va deixar a les catalanes a les portes de tornar a culminar el campionat. El palmarès català, compta amb vuit de les divuit edicions disputades.

Felicitar-vos a totes noies!! Perez Galmes Magdalena, Canals Sangrà Nuria, Pla Vegue Julia, Cabane Pascual Marta, Arnau Vidal Anna, Carreras Gruart Núria, Carner Blanch Ivette (Elisabet Martinez i Mariona Garcia, tot i no poder-hi assistir)

Aprofitem per encoratjar a les noies internacionals, que el cap de setmana vinent tenen un partidàs davant les noies d'Irlanda, el dia 20 de gener.

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...