dimecres, 20 de març del 2013

El GEiEG no s'escapa del play-off de permanència


Aquest cap de setmana es va viure l’última jornada de la temporada de Divisió d’Honor Femenina. Tres equips, GEiEG, Bizkarians RE i RC Majadahonda es jugaven evitar el play-off de permanència, menys l’equip de les barcelonines gòtiques que ja tenien la darrera plaça adjudicada. Tots quatre equips van ser derrotats aquest cap de setmana, però per punts, punts anotats i punts encaixats s’han salvat Majadahonda amb 11 punts i Bizkarians amb 10 punts. Per això entre el dia 6 i 7 d’abril es jugarà el partit per conservar la permanència a Divisió d’Honor contra equips que juguen a la fase d’ascens. El GEiEG contra La Única de Pamplona i Gòtics RC contra Sanse Scrum de Madrid, ambdós en camp neutral.

Les  grupistes, tot i la seva lluita per poder aconseguir les 4 marques o perdre de menys de 7 punts per salvar-se, van jugar amb molta constància, competitivitat i molt bon rugbi, tal i com diu l'entrenadora Coral Vila "Gairebé és el millor partit, o el que més contenta m'ha deixat", però per lliurar-se del descens no va ser suficient. 

Pel que fa al partit, la primera part va ser on les gallegues el van sentenciar, ja que durant la segona part el joc va ser molt ajustat: el marcador va acabar essent 10-5, amb la desitjada i merescuda marca, culminada per l'Eli Martínez. Finalment, el partit va acabar amb un 37-5, el qual no ha estat suficient per poder salvar l'equip de la zona de descens.

Caldrà seguir lluitant en aquestes setmanes per aconseguir l'objectiu de l'equip, mantenir-se a la categoria. 

ENDAVANT GEiEG!!!

La classificació final de la Divisió d'Honor Femenina 2013 és la següent
 

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...