diumenge, 20 d’octubre del 2013

CATALUNYA Campiona d'Espanya de rugbi Seven femení!!!


Ahir, dia 19 d'octubre, a les instal·lacions de la Foixarda, van tenir lloc els Campionats d'Espanya de rugbi Seven. Van participar 8 equips, dividits en dos grups: 

Grup A: Catalunya A, Navarra, Astúries i Andorra.

Grup B: Euskadi, València, Extremadura i Catalunya B.

CATALUNYA A es va proclamar Campiona d'Espanya d'aquesta modalitat al derrotar a la final l'equip de VALÈNCIA, en una primera part més igualada, on els dos equips van demostrar molt bon joc. En el segon temps, Catalunya va demostrar la seva superioritat física allunyant-se en el marcador i aconseguint un definitiu 29-5.

La lluita pel 3er i 4rt lloc va ser favorable a EUSKADI, que va guanyar contra NAVARRA per 0-27, i 5ena va quedar la selecció d'EXTREMADURA al guanyar per 12-7 a ASTÚRIES.

Dels equips fora de competició, que van jugar la fase de grups, CATALUNYA B, va donar la sorpresa quedant invicte en el torneig, guanyant a les seleccions d’Euskadi, València i Extremadura. ANDORRA també va obtenir bons resultats guanyant a Astúries i Navarra, i perdent, únicament, contra les Campiones. Aquests equips no competien, ja que es tractava d'un Campionat Territorial d'Espanya oficial on només podia competir un equip per regió autonòmica i que formés part de l’estat espanyol. Tot i així, al ser un torneig que també servia per promocionar aquesta modalitat de rugbi, va ser molt positiva la participació d'ambdós equips que van oferir un gran nivell de joc.

5 jugadores del GEiEG van ser convocades amb CATALUNYA A, Cristina Young, Marta Cabané, Anna Arnau, Núria Carreras i Àfrica Félez, i la grupista Marina Cabré, va formar part de CATALUNYA B.



Foto: Ernesto Aradilla



També cal destacar, primer, la bona organització dels Campionats per part del Gòtics R.C, que va ser impecable, i després, també volem valorar i felicitar la presència de l’Associació Espanyola del Càncer de mama (AECC), que va estar present durant tot el torneig, ajudant en moltes tasques, i donant informació i recollint donacions per una gran causa solidària, fent així el torneig una mica més especial. 

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...