diumenge, 15 de desembre del 2013

CAP A LA FINAL! Semifinal: GEiEG 39 – Gòtics R.C. 8



Aquest dissabte es disputaven, a les instal·lacions de Palau del GEiEG, les semifinals de la Lliga catalana femenina on l’equip de Girona, de moment invicte, es tornava a veure les cares amb el Gòtics R.C, un equip molt lluitador. Dos equips que ja s’havien enfrontat en el seu primer partit de la temporada, en la lligueta regular.

En un bon dia de sol i de rugbi, després de l’escoleta, el partit dels cadets contra l’Hospitalet, i de la victòria de l’equip masculí de tercera catalana contra el Mataró, començava un partit molt important, ni més ni menys que el partit que donava accés a la final de la lliga catalana.

El partit va començar una mica trabat, per part dels dos equips, però molt intens. El Gòtics, amb una melé més sòlida del que havien demostrat en partits anteriors i guanyant algunes de les seves touches, aprofitaven la possessió per jugar o bé amb davantera o bé xutant la pilota per avançar metres, en canvi, el GEiEG aprofitava les seves pilotes molt treballades per les davanteres, per obrir a la línea, on a la primera part, van arribar les 4 marques grupistes. Els primers 3 punts de les de Barcelona, van arribar a l'aprofitar un cop de càstic centrat, i posteriorment, abans d’acabar la primera part, van aconseguir creuar la zona d’assaig en una bona combinació entre les davanteres que entraven amb força i aconseguien enllaçar la pilota fins aconseguir l’espai per fer el 22-8.

La segona part, va tenir la mateixa tònica que la primera, amb decisions arbitrals  força dubtoses i discutides durant tot el partit, que feien que el partit fos molt trabat i el joc molt lent. A la segona part, el Gòtics aprofitava els cops de càstig per sortir del seu camp amb xuts per avançar metres, i el joc agrupat per asegurar-se no perdre la possessió, però sense aconseguir ampliar el marcador que les gironines a la segona part van deixar en 39-8.



Fotografies: Pere Masó (Pobrepagès)




GEiEG: (1) Mònica Ramírez; (2) Yaiza Gonzàlez (Cristina Song. Min. 51); (3) Judith Vélez (Mariona García Min. 43’); (4) Eva García; (5) Anna Fàbrega; (6) Maria Sort (Macarena Melero Min. 57’); (7) Clara Castellvell (Maria Jiménez. Min. 41'); (8) Núria Canals; (9) Paula Xutglà; (10) Marta Cabané (Marina Cabré Min. 43’); (11) Gemma Torrebadella; (12) Àfrica Félez (Eli Martínez. Min. 51’); (13) Núria Carreras; (14) Ana Ibáñez (Anna Arnau. Min. 43’); (15) Júlia Pla. També van participar: Magdalena Pérez i Alba Alarcón.


Gòtics R.C.: (1) Laia Esplugues, (2) Anabel José, (3) Maria Roura, (4) Mireia Gómez, (5) Tania Rubio (Èlia Vila), (6) Andina Brown, (7) Diana Gassó, (8) Elisenda Fornells, (9) Roser Borràs, (10) Aina Cabrer, (11) Marta Boada, (12) Gabriela Vélez , (13) Rut Alonso, (14) Laura Canal, (15) Anamar del Cerro. 


Aquest era l’últim partit de l’any i abans de les vacances de nadal, en les que s’haurà de treballar de valent per no baixar el ritme de cares al gener, quan, en els caps de semana del 19 i 26 es jugarà la final, contra l’INEF de Barcelona (que va guanyar a la U.E Santboiana per 54-0 en l’altre semifinal). Serà en partit d’anada i tornada, on aquesta última es jugara a casa, a les instal·lacions del GEiEG.






1 comentari:

Merion. ha dit...

Quina bona feina Marina!! Molt bé GEIEG!

Ara a descansar i a agafar el nou any amb més energia :)

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...