divendres, 6 de desembre del 2013

INEF Barcelona 5 - GEiEG 22



Ahir es va viure al camp de la Feixa Llarga, a Hospitalet, un partit molt especial, un partit on es decidia el capdavant de la classificació lliguera entre dos equips fins al moment imbatuts en lliga catalana aquesta temporada.

Abans del partit, ja la tensió es notava en els dos equips, l’INEF amb una friolera ratxa de 5 anys imbatut, tant en competició regional com en nacional, defensava la seva hegemonía, amb algunes lesions de jugadores importants en la seva plantilla, en un partit contra el GEIEG, un equip, format fa 10 anys, que en fa 5 que juga en competició nacional, que any rera any és més competitiu, i que aquesta nova temporada havia sorprès amb un gran inici de lliga i tenia la pressió de demostrar aquesta millora contra un gran equip, el millor equip del territori espanyol.

Amb força fred i humitat, però amb unes grades ben plenes que escalfaven l’ambient, va començar el partit. Primers segons tensos per les gironines, ja que una errada plantava a INEF a 22 contrària, un primer minut molt tens que poc a poc es va transformar en joc quan el GEiEG va aconseguir recuperar la pilota en un punt de trobada, i on va començar EL PARTIT, un partit on els dos equips es van anar alternant la possessió i on, qualsevol errada, es pagaria molt cara.



Fotografia: Pere Masó



Els dos equips, van oferir un nivell de joc molt intens i amb fases molt llargues, on, durant la primera part, les de Girona van aprofitar la seva superioritat en melé per tenir pilotes i jugar-les a la línea on van oferir gran varietat de joc i per on van arribar les marques grupistes. L’INEF, amb un bon joc al peu, que provocava les errades rivals juntament amb una gran contundencia per part de la davantera en el joc agrupat, anava lluitant totes les pilotes i tots els metres del camp fins que a la segona part, van aconseguir l’assaig.

La primera marca grupista, va arribar per part de l’ala Ana Ibáñez, on després d’un parell de fases de joc agrupat per part de la davantera dins ja de la 22 contrària, el GEiEG va obrir la pilota a la línea canviant el sentit de joc fins aconseguir plantar la pilota a la zona de marca. Més tard, seria la grupista Marta Cabané, que en una escapada des de mig camp, aconseguiria plantar la pilota. A la meitat de la primera part, l’apertura de l’INEF, Clara Costa, va sorprendre provant un drop en joc obert que va pasar fregant els Pals i a punt va estar d’aconseguir els 3 primers punts. El GEiEG, aprofitava qualsevol pilota per obrir i jugar a la línea, i a partir d’aquí va arribar el tercer assaig de les mans de l’Eli Martínez, la qual va pasar pel mig de la defensa pujant 5 punts més al marcador visitant. I abans de que finalitzés la primera part, un error de les barcelonines va fer que la pilota quedés al terra lliure, cosa que va tornar a aprofitar la Marta Cabané per repetir amb un assaig que va ser transformat per la Marina Cabré.

A la segona part el cansament físic es notava, per part dels dos equips, sobretot per part del GEiEG que a la primera part havia fet un gran desgast, però la lluita va seguir, igual o més intensa, fins que a la meitat de la segona part, en un cop de càstic a 5 metres de marca l’INEF va formar un maul que va obligar a participar a algunes jugadores de la línea gironina creant superioritat fora on van obrir la pilota i l’ala Martina Canyelles va aconseguir plantar la pilota per deixar un resultat final de 5-22 en el marcador, obtenint així, la primera victòria de la historia del GEiEG contra l’INEF de Barcelona.




GEiEG: (1) Magdalena Pérez; (2) Yaiza Gonzàlez (Mònica Ramírez. Min. 71’); (3) Judith Vélez (Alba Alarcón Min. 68’); (4) Eva García; (5) Maria Jiménez (Mireia Costa. Min. 77'); (6) Cristina Song (Maria Sort. Min. 77); (7) Clara Castellvell (Gemma Torrebadella. Min. 73'); (8) Núria Canals (Anna Fàbrega Min. 61'); (9) Anna Arnau; (10) Marta Cabané (Paula Xutglà Min. 76’); (11) Àfrica Félez; (12) Marina Cabré; (13) Eli Martínez; (14) Ana Ibáñez; (15) Núria Carreras. 


INEF Barcelona: (1) Jordina Marbà; (2) Aroa González (Mireia Recasens Min. 30); (3) MªCarmen Sequedo; (4) Marta Costa; (5) Laia Riu; (6) Raquel Erro (Beatriz Gómez); (7) Lali Daví (Guiomar Rodríguez); (8) Tania Ortega; (9) Anna Ramón; (10) Clara Costa; (11) Elena Martín; (12) Carina Castillón; (13) Anna Aguilà; (14) Martina Canyelles; (15) Carlota Méliz. (25) Mª Goretti Cirera.






Tot i així, aquest partit no era trascendental, ja que la lliga es definirà el següent cap de semana on el GEiEG jugarà contra el Gòtics R.C (quartes de la lliga), i l’INEF jugarà contra la U.E.Santboiana (terceres), on es decidirán els equips que jugaran la final de la Lliga Catalana el mes de gener.


Ara, cal seguir treballant més que mai, per tal de mantenir aquest nivell de joc, millorar-lo i seguir disfrutant d’aquesta evolució i d’aquests partits com el d’ahir, que no es juguen cada dia. Aquí no s’ha acabat res, sinó que aquí comencen moltes coses! I esperem que les jugadores lesionades tan del GEiEG com de l'INEF, que no han pogut jugar aquest partit, estiguin bé el més aviat possible per jugar els següents. 



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nomes dir.vos q sou molt grans! Us mereixeu això i molt més! Felicitats a totes!!

Roser

Anònim ha dit...

Sou increibles! va ser un partit molt macu de veure!

Anònim ha dit...

Gracies!! Va ser un.gran partit de jugar....de fet sempre son bons partits i contra l'inef ens encanta jugar-hi!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...