dimecres, 29 d’octubre del 2014

VICTÒRIA AJUSTADA

Aquest diumenge vam jugar contra el Sant Boi. Abans d'entrar al camp sabiem que seria un partit fort, que ens costaria portar el partit pel caràcter batallador que tenen les jugadores de l'UES. 
Però els nostres errors van fer que patíssim el partit molt més del que esperàvem. 
Amb un partit tan ajustat, vam aprofitar un cop de càstig per innagurar el marcador a favor nostre (0-3). El partit va seguir igual d'igualat fins que vam interceptar una passada de les de Sant Boi que va servir per fer el primer assaig i conversió(0-10). Encara que lluitàvem per avançar metres, les pilotes perdudes i la dura insistència de les de l'UES apropant-se a marca, van fer que marxessim al descans amb una marca d'elles (7-10). La segona part del partit va ser igual, tot i que el GEIEG ens vam despertar cap el final del partit, fins que un seguit de rucks molt propers a la zona de marca van culminar en l'assaig que tancava el resultat final del partit (7-15).
Un partit per aprendre i seguir avançant!

Ara ja pensem en el proper partit! Un altre partit dur, contra l'INEFC de Barcelona, que el jugarem el proper dissabte a les 15h a casa nostra!


1 comentari:

Martona ha dit...

Quina pena no poder ser-hi per veure'l!! Molts ànims i concentració pel següent partit, creure i jugar en equip és el primer "step". (Havia de posar una mica del meu inglish dins del comentari...hehe)

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...