dimarts, 17 de març del 2015

GETXO ARTEA RT 20 – GEiEG 20

El GEiEG aixeca la veu i avisa al que provablement serà el seu rival a les semifinals de la Divisió d’Honor Femenina. Les noies de Coral Vila van sumar un meritori empat que hauria pogut ser un triomf si les gironines haguessin aguantat l’avantatge de 10 punts que tenien a falta de 20 minuts. Tot i la remuntada final de les basques, les enfangades jugadores grupistes van acabar satisfetes i amb confiança de cara a les eliminatòries pel títol.
El matx, però, començava amb el Getxo fent una demostració de força, doncs al quart d’hora de joc les de groc i negre havien anotat dos assajos, de Garazi Uriarte i Isabel Rodríguez que semblava posar els punts sobre les “is”. Malgrat el cop, les de Girona despertaven ràpidament, primer amb un try de Yaiza González i a la mitja hora de joc amb una marca de càstig transformada que els donava un lleuger avantatge de 10 a 12 al descans.
Les bones notícies continuaven a la represa amb el cop de càstig sumat i l’assaig d’Ana Ibáñez just a l’inici de la segona part, però les catalanes no van ser capaces d’aguantar el 10 a 20 favorable i acabaven cedint a l’empenta local, que amb marques de Nerea Aguirre i Mirane Etxebarri evitaven un mal major.


L’empat, a més d’assegurar la presència als playoffs per al GEiEG, també priva definitivament la participació a l’INEF Barcelona. Les noies de Coral Vila, que visiten el CRAT en la darrera jornada, encara poden escalar fins a dues posicions a la taula, important per tenir el factor camp (quedant primeres o segones) en unes semifinals a partit únic.
Enllaç premsa:
Enllaç fotos:  

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies Yaiza!!!

Anònim ha dit...

Felicitats lluitadores! Ara toca demostrar l'empenta d'aquest equip. A jugar com mai per arribar al final amb el cap ben alt, i poder dir que s'ha jugat al 1000% deixant fins l'últim alè sobre el camp.

P.d: m'encanta l'últim paràgraf.

Ivette

Anònim ha dit...

Quan jugueu inigobcn34@hotmail.com



Iñaki

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...