dimarts, 5 d’abril del 2011

I la competició continua!

Despres de molt dies i molts partits jugats tornem a donar senyals de vida.

Durant aquest temps d'absència la competició no ha parat i les noies del Geieg han estat competint:

Divisió d'Honor

5ena jornada: Gaztedi - Geieg.
Les gironines varem vitajar fins a Vitória amb ganes de reempendre la competició estatal amb la sensació de que seria un partit una mica estrany, envoltat de polèmiques i dubtes de com es desenvoluparia despres de les lessions que presentava l'equip local.
La sorpresa del partit no es va fer esperar, als pocs minuts d'iniciar-se el partit les noies del Gaztedi pactaven les meles i aneven "desapareixent" del camp. Aquestes condicions varen provocar el final del partit al minut 63 amb 7 jugadores del Gaztedi i 15 gironines dins del camp amb un resultat final 0-49. Realment una actitud amb poca esportivitat des del nostre punt de vista.



6ena jornada: Geieg-Olimpico de Pozuelo.
Despres de la jornada de descans de la lliga catalana i per tan amb 15 dies sense ritme de partit novament tornavem a disputar un nou partit en aquesta competició de gran nivell.
Ens enfrotavem amb el conegut grup de Madrid, Olimpico de Pozuelo. Aquesta temporada ens tornavem a veure les cares al camp del Geieg de Palau-sacosta. Amb ganes de jugar i preparades per enfrontar un partit dificil per trobar-nos amb fort equip i per la gran quantitat d'aigua acumulada al camp a part de la previsió meteorologica de fortes precipitacions i fred.
Olimpico de Pozuelo va donar la sorpresa guanyant el partit en l'últim moment. Un partit molt dur físicament i psicologicament. Un cop més les noies del Geieg vam rebre una bona lliçó que tardarem en oblidar.



Fotografia d'en Pobre Pages



Lliga Catalana:

I despres de casi un mes sense competir a la Lliga Catalana, marxavem cap a la Foixarda.
El dissabte 26 de març compartint bus amb els nois del Sènior Masculí on també jugaven a la ciutat comptal un partit important contra el Barça B, vam arribar a les instal·lacions apunt per jugar contra les noies del Gótics.
Sabiem que aquest equip no ens ho posaria fàcil, son un grup de noies que volen fer-ho bé i lluiten fins al final.
Les condicions del camp no eren les ideals i aixó jugava en contra de les gironines, va ser dificil jugar en aquelles condicions però la línia 3/4 va estar encertada al saber jugar les pilotes que arrivaben des d'una davantera disposada a probar tot alló que s'estava treballant en el entrenos de les setmanes anteriors.

Cal destacar el debut de la nostra companya i Garrina "Potri" a la davantera. BENVINGUDA!!!

Resultat: 0-70

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...