diumenge, 23 d’octubre del 2011

Divisió d'honor: Inef bcn 47 vs GEiEG 5

GRAN PARTIT EL D'AHIR.

Les noies del GEiEG es desplacen al camp de l'hospitalet, per jugar contra les noies de verd. La veritat és que tant un equip com l'altre van jugar molt bé i ambdós equips, amb el mèrit de tenir jugadores poc experimentades que van donar la talla.

L'inef va mostrar el seu joc tant a la mà com per davant, tot i que es va decantar per jugar amb les davanteres, avançant metre a metre i aconseguint marques consecutives per part de les davanteres, sobretot al llarg de la primera part. El GEiEG per la seva banda, va fer una defensa molt contundent a les zones d'assaig i va evitar en molts casos els intents d'assaig de les barcelonines. En atac, les noies de vermell van aconseguir finalment sortir de la zona perillosa, però no va ser fins a la segona part quan va aconseguir una marca en primera fase, on Júlia Pla va aconseguir escapar-se per cames i acostar-se fins als pals. Tot i així no vam aconseguir transformar.
Al llarg del partit el GEiEG va demostrar el seu esperit de lluita i no es va rendir en cap moment, tornant una mica als inicis...defensant i placant tot el que se'ls passava per davant.
Agraïr també el paper de totes les jugadores, tant verdes com vermelles en el seu joc net i facilitar a làrbitre la seva feina.
Destacar el paper important que van jugar les noies que l'any passat eren "novates" i que comencen a prendre iniciativa en el joc, les que comencen aquest any i estan intentant arribar al nivell del grup i les que fa més temps que hi són i intenten ser pilars a l'equip, ordenant el joc i guiant a les més novelles.
Amb moltes ganes de seguir avançant i desitjant que hi hagi noves incorporacions, fent l'equip una mica més sòlid i donar més estabilitat a aquest.
FELICITATS A TOTES!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona cronica!!
A seguir lluitan!! Aquest es l'esperit.
Orgullosa d'haver compartit aquest partit amb vosaltres.
Un petonas xaies del meu cor*

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...