diumenge, 16 d’octubre del 2011

Gòtics 18 - GEiEG 17

Gran crònica la de ahir. Tant bona i amb tantes coses per dir que no sé per on començar.

Les noies del GEiEG viajaven amb 14 noies per disputar el partit amb noves posicions i incorporacions. Tot i així, les noies del Gòtics, van jugar a XV, per l’afan de guanyar a qualsevol preu. Ja ho entenc, ja...però bé. En tot cas tenen tot el dret de fer-ho i no ens hi posarem pas. RECTIFIQUEM: Coral Vila, no va demanar per jugar a 13. Així que disculpeu el mal entès.

Als primers minuts del partit Magdalena Pérez, es lesiona, amb un petit trencament de fibres al quàdriceps. Ara ja juguen 15 contra 13. I per manca de primeres línies del GEiEG, es disputen les melés. (Comentari de l’àrbitre: “Podeu lluitar igualment la melé, però la introducció és guanyada per l’equip que la introdueix” Lluitar què?!Si és pactada és pactada i no té més).

Bé doncs el gòtics, s’avança en el marcador primer amb una marca i després amb un cop de càstig. Al llarg del partit, les noies de Gòtics, van embrutar molt el joc cosa que no va afavorir en el joc net de les Gironines. Aviat van arribar un parell de marques del GEiEG, que no els va ser fàcil però encara conserven el bon joc malgrat les dificultats en les quals es trobaven. A la segona part vam aconseguir tornar arribar a l’assaig. Gran part del segon temps les Gironines anaven per davant del marcador fins que amb la tercera i definitiva marca de les blaves el partit va acabar amb un 18 a 17 a favor de l’equip local.

El seu joc ha millorat molt des de l’any passat, tot s’ha de dir, i van poder enllaçar algunes pilotes a la línia posant més d'una vegada perill a la línia, evident quan eren dues jugadores més. Tot i així, fins a la zona d’assaig només van arribar tres vegades. Per això cal dir la gran feina que van fer les jugadores del GEiEG, grans placatges i una defensa contundent. Amb tretze persones a dins del camp, amb dues incorporacions d’aquesta temporada, una de les quals debutava ahir i amb dues de la línia, Lladó i Marina tocades. Aquesta última va estar uns 10’ fora del camp per complicacions musculars.

Tot i així les del GEiEG estan contentes amb el resultat, per haver jugat com ho van fer, pels placatges que van fer totes elles. Pel joc que van aconseguir sent dues i en alguns casos 4 menys a la línia.

Si algú té algun dubte hi ha algun vídeo de les noies de Gòtics. No estaria malament veure’l per aprendre una mica dels errors. Entre moltes altres coses...quan xutes de mig camp i la línia passa els 10m i les contràries juguen aquesta pilota, EL JOC SEGUEIX.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Seguirem avançant!!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...