diumenge, 7 d’octubre del 2012

Crònica primer partit de lliga catalana


Avui, 7 d'octubre s'ha disputat la primera jornada de lliga catalana, enfrontant l'equip de l'INEF Bcn com a local i el GEiEG de Girona com a visitant. L’equip local ha guanyat per 60 punts a 0 (amb 10 marques i 5 transformacions). L’equip gironí ha afrontat el partit amb una línia gairebé nova, ja que els dos equips tenien baixes importants, com vam comentar en l'entrada anterior del blog. Hi havia cinc jugadores de cada equip convocades amb la selecció. 

A la primera part hi ha hagut una bona conservació de la pilota per part de l’equip gironí, tot i que a mesura que ha anat avançant es partit, aquesta conservació ha anat minvant degut a la diferència de condició física dels dos equips, transformant-se en un domini per part de l’equip local a la segona part. Tot s’ha de dir que l’equip local tenia 5 canvis, ja que es jugava a 13, i l’equip visitant cap, per les baixes comentades. Així, doncs, gràcies a la possibilitat de recanvis i al joc ràpid de mans de les 3/4, les inefes han dominat tota la segona part fins als 60 punts del resultat final. 

Cal destacar el gran esforç de la davantera del GEiEG, on hi debutava la Judith, com a pilier. Tanmateix, la línia de la 3/4 comptava amb la Txiqui en la posició de 10 -més acostumada a la posició de tercera o de centre-, l'Anna F. i la Cris com a ales i l'Àfrica com a 15, que també debutaven.

Després d'aquest partit podem concloure que cal posar-nos les piles amb el físic, i que tot i trobar a faltar les cinc jugadores convocades amb la selecció, l'equip ha fet un bon debut a la lliga; plantant cara al vigent campió. D’aquesta manera l’equip ha acabat el partit satisfactòriament i amb moltes ganes de seguir aprenent i progressant. La lliga acaba de començar i encara queda molt de camí per endavant.
1, 2, 3..... G E I E G !


1 comentari:

Anònim ha dit...

Oleeee mis nenas!! Enhorabona pel partit d'ahir...segur que ho vareu donar tot. Espero però, que us hagin quedat ganes d'anar a més i més...que això només acaba de començar i hem de fer més i millor!Ànims GEiEG!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...