dimarts, 30 d’octubre del 2012

Gòtics 15 - GEIEG 39


Dissabte dia 27 d’octubre el rugby femení Girona va disputar la tercera jornada de Lliga Catalana contra les Gòtiques al Camp de la Foixarda ( Barcelona ).
Aquest era un partit molt esperat ja que les gòtiques acaben de pujar a Divisió d’Honor i la temporada passada varen vèncer a les noies de Girona per un marcador molt ajustat. Estem parlant d’un equip que en poc temps ha fet un salt important de nivell, i què millor que la disputa dins el “camp de batalla” amb un equip d’aquestes característiques?
A les 17:30 es xiulava el toc d’inici d’un partit molt interessant. Les grupistes van començar els primers deu minuts mantenint la rereguarda en defensa dins el seu propi camp, ja que les locals tenien la possessió de la pilota amb un fort joc per davant. Tot i això les jugadores del rugbi gironí van saber aguantar bé la pressió i poc a poc van anar conquistant terreny i control sobre la pilota. Es va poder gaudir de bastant joc a la mà per part de les noies de vermell i blanc les quals van lluitar amb moviments ràpids a davant amb les jugadores de la mélé tot i ser un gran desgast físic que acaba passant factura, però que si va ajudar a que les pilotes sortissin creant una avantatge per les tres quarts i poder fer joc desplegat. Aquest joc va portar a les grupistes a fer diversos assajos per escapades individuals, gràcies a Txiqui (Núria Carreras), Elisabet Martinez, Júlia Pla i Àfrica Félez. Sense oblidar que una de les marques va ser per davantera en una sortida pel tancat d’un maul.
Cal destacar el joc fort i contundent de les rivals, sobretot en dos de les tres marques que aquestes varen aconseguir, a través d’un treball insistent i controlat a davant per tal d’arribar a línia d’assaig.
Tot i això el rugbi femení Girona va acabar amb bon sabor de boca i una victòria de 15-39 ,agraint –ho a un joc en equip que va fer que la pilota passes de mà en mà fins a marca!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una crònica molt xula!

Anònim ha dit...

http://www.edurois.com/rugby_2012-2013/2012/10/27/gotics-rc-vs-geige

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...