diumenge, 13 d’octubre del 2013

Crònica PRIMER PARTIT DE LLIGA.



Ahir  l’equip del GEiEG femení va jugar el primer partit de la temporada 2013/14 de la lliga Catalana, contra el Gòtics R.C., dos equips que la temporada anterior acabaven 2on i 3er en la classificació lliguera catalana.

S’havia previst un dia de mal temps i pluja, però al final va ser tot el contrari, un gran dia assoleiat per un dia ple de rugbi a les instal·lacions de Palau. Una jornada que va començar amb els partits, al matí, de l’infantil (0-87), el cadet (22-39) i del segon equip sénior masculí en el derbi gironí contra l’Olot (0-66). A la tarda l’equip sénior masculí, en la categoría nacional va jugar contra la U.E Santboiana B (15-36), i tancava la jornada l’equip femení contra el Gòtics R.C de Barcelona.

El partit va començar amb molta empenta per part d’ambdós equips, però ja en el minut 3, el GEiEG va obrir el marcador, i durant la primera part va oferir un molt bon joc dominant les melés, les touches i també el joc obert, on es va poder veure molt bona continuïtat i per on van arribar la majoria dels assajos de les locals al llarg de tot el partit. Les barcelonines, van lluitar totes les fases de joc i van aprofitar els cops de càstig comesos pel GEiEG per intentar sortir del seu camp mitjançant el peu en algunes ocasions però sense poder oferir continuitat en el joc.

A la segona part, va seguir el domini local, i tot i que alguns errors van fer que el Gòtics pogués atacar en algun moment a camp contrari, les gironines van aprofitar el seu joc en equip i la bona defensa per sortir-ne, dominant també en les diverses facetes del joc i acabant d’ampliar el marcador final de 89-0.

Independentment del resultat, es va veure un gran partit amb molta lluita en els punts de trobada i en algunes fases del joc degut a la motivació i les ganes que tenien els dos equips de començar la nova temporada. També destacar i felicitar a les jugadores debutants i també a les jugadores que després d’una lesió molt llarga van tornar a trepitjar el camp, per part dels dos equips!

Un primer partit de lliga que servirà per seguir treballant molts aspectes del joc de cara a la següent jornada del 27 d’octubre on el GEiEG jugarà fora de casa contra l’Hospitalet/CEU.


Foto: Pobrepagès



GEiEG: (1) Judith Vélez (Mariona García. Min. 40’), (2) Magdalena Pérez, (3) Alba Alarcón, (4) Eva García, (5) Maria Jiménez (Anna Fàbrega Ribas. Min. 40’); (6) Cristina Song; (7) Clara Castellvell (Maria Sort. Min.40’); (8) Núria Canals; (9) Anna Arnau; (10) Marta Cabané; (11) Cristina Batchellí (Gemma Torrebadella. Min. 40’); (12) Elisabet Martínez (Marina Cabré. Min. 40’); (13) Núria Carreras; (14) Àfrica Félez; (15) Ana Ibáñez (Paula Xutglà. Min. 50’(Júlia Pla. min. 60’)).  Entrenadora: Coral Vila. També van participar: Momo, Andrea, Gisela, Paula, Roser, Cèlia i Macarena. 



Gòtics R.C.: (1) Ana María García, (2) Anabel Jose, (3) Maria Roura, (4) Mireia Gómez, (5) Tania Rubio, (6) Èlia Vila, (7) Diana Gassó, (8) Elisenda Fornells, (9) Roser Borràs, (10) Aina Cabrer, (11) Marta Boada, (12) Gabriela Vélez , (13) Laura Canal, (14) Paulina Barbi, (15) Mireia Gutiérrez. Carol Moyano, Laia Esplugas, Arantza Olabarria. També van participar: Adriana

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gracies per la cronica!!!esta perfecte!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats noies!! Quin gran inici de temporada. Ara serà qüestió d'anar sumant i sumant.

Unknown ha dit...

Sou molt grans!!

Martona ha dit...

Molt orgullosa d'aquest equipàs!!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...