dissabte, 9 de novembre del 2013

Tercera victòria en lliga catalana: GEiEG 52 – U.E.Santboiana 0Avui, en la tercera jornada de la lliga Catalana femenina s’ha jugat, a les instal·lacions de Palau, el partit que enfrontava a les locals amb la U.E.Santboiana. Aquest, era precedit per la primera victòria de l’equip del GEiEG masculí que milita a tercera catalana, contra el Ripoll R.C., per un contundent 74-5. Abans, al matí, els cadets han perdut el seu partit i els infantils han guanyat per un ajustat 20-17.

El partit de les noies ha començat molt intens, en els contactes, els rucks, ningú volia donar un sol combat per perdut, jugant al límit de la infracció. Les gironines no acabaven de trobar la manera de pasar la defensa pressionant i organitzada del combinat Santboià, tot i estar en territori rival la major part del temps i dominar les melés tan pròpies com les contràries. Llavors, ha estat quan en el joc obert ha arribat la primera marca local. Tot i així, el joc era poc fluïd, menys de l’habitual, amb alguns errors i cops de càstig comesos que portaven a retrocedir metres al GEiEG. Fins que una sèrie de bones seqüències han fet que les grupistes es plantessin a 5 metres de la marca contrària per acabar finalitzant amb el segon assaig. Els altres punts de la primera part han arribat en el joc obert després de bones fases de davantera.

A la segona part, s’ha repetit la dinàmica de la primera, tot i que semblava que el GEiEG apretava una mica més i pujava la intensitat, sempre jugant a camp contrari i, tot i cometre alguns errors, s'ha ampliat el marcador fins arribar al 52-0. Les de Sant Boi, que han jugat el partit amb només 15 efectius, sense cap canvi, en tot moment han lluitat totes les fases del joc i s’ha pogut veure un partit molt dinàmic, intens i distret, propi dels enfrontaments entre aquests dos grans equips. Esperem, que les jugadores del GEiEG que avui no han pogut disputar el partit, ja sigui per lesió,  per motiu laboral, o per concentració amb l’espanyola, puguin venir a jugar ben aviat!


El PROPER PARTIT, corresponent a la 4a jornada de la lliga catalana, serà el pròxim DISSABTE dia 16 de novembre, a les 19h, al camp de la FEIXA LLARGA d’Hospitalet, on les noies del GEiEG jugaran contra l’INEF Barcelona, per disputar-se la primera plaça de grup, un partit sens dubte molt interessant i recomanable, ja que els dos equips han guanyat tots els seus partits disputats fins a data d’avui.


Fotografies de Pere Masó (Pobrepagès).


GEiEG: (1) Alba Alarcón (Mariona García. Min. 40’); (2) Yaiza Gonzàlez (Mònica Ramírez. Min. 40’); (3) Judith Vélez (Eva García. Min. 40’); (4) Anna Fàbrega; (5) Maria Jiménez; (6) Magda Pérez Cristina Song; (7) Clara Castellvell; (8) Núria Canals; (9) Paula Xutglà (Anna Arnau. Min. 40’); (10) Marta Cabané (Àfrica Félez. Min. 40’); (11) Cristina Batchellí; (12) Marina Cabré; (13) Núria Carreras; (14) Paula Royes; (15) Ana Ibáñez . Entrenadora: Coral Vila. També han participat: Ivette, Maca i Roser.


UES: (1) Blessing Ijeoma; (2) Laura Cuenca; (3) Laia Mollon; (4) Gemma Rodríguez; (5) Vanessa Pleguezuelos; (6) Noelia Pino; (7) Raquel Escudero; (8) Amelia Mesa; (9) Karina Arvelo; (10) Raquel Pelayo; (11) Mónica Martínez; (12) Isabel Dólera; (13) Míriam Mejías; (14) Elena Tusell; (15) Mònica García.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé les cròniques i la puntualitat de publicació!!!! Gràcies!!!!

Mariona ha dit...

L'esforç, el treball i la constància donen els seus resultats!! Felicitats :)

I moltes gràcies per actualitzar i informar-nos tant bé, és d'agraïr.

Amb moltes ganes de tornar,

Merion.

Roser ha dit...

Sou unes cracks!
a tope per dissabte q ve!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...