dijous, 19 de febrer del 2015

Dos victòries més!

DIVISIÓ D'HONOR:

Treballada i soferta victòria del GEiEG a casa del cuer de la Divisió d’Honor Femenina, que durant 50 minuts va deixar sec el conjunt català. El Sanse Scrum va plantejar una primera part dura en la que els dos equips s’intercanviaven cops sense poder arribar fins la línia d’assaig. Tan sols les locals, al minut 32, aconseguien anotar la primera marca de l’enfrontament gràcies a Cristina Álvarez, enviant el duel amb un 7 a 0 a vestidors.
El GEiEG va evitar la sorpresa a casa del líder.
No sortien les coses per a les catalanes, però la segona meitat va oferir una major inspiració de les de vermell. Les noies de Coral Vila s’anaven entonant ofensivament, i Àfrica Félez, amb un cop de càstig primer, i amb un try poc després, capgirava el marcador al minut 50. Pocs minuts més tard, Elisabeth Martínez furgava en la ferida amb un altre assaig que posava terra pel mig amb el 7 a 17.

Tot i que les de San Sebastian no es van rendir, el GEiEG va fer gala d’una solidesa defensiva que servia per mantenir a ratlla les locals i sentenciar, a les acaballes de l’enfrontament, gràcies a la marca d‘Anna Arnau. Triomf importantíssim de les del Palau Sacosta, doncs la propera jornada reben l’INEF Barcelona a casa en un derbi català que es preveu tens després de la derrota grupista en la final de la Primera Catalana del cap de setmana anterior.


Album de fotos i enllaç de diaris:
Google Plus Album
http://www.lesportiudecatalunya.cat/

COPA CATALANA:

CEU/L’HOSPITALET 12 – GEiEG “B” 20(b)
Inesperada victòria del segon equip del GEiEG a casa del combinat CEU/Hospitalet. Les gironines sumaven diumenge el segon triomf en dues setmanes i s’escapen de la part baixa de la Copa Catalana. Resultat de mèrit de les grupistes derrotant el vigent campió de la Segona Catalana, que amb aquest resultat s’allunya del grup capdavanter de la lliga i ja pensa en el següent partit contra el Reus/Santa Coloma. Més difícil serà el proper matx de les de vermell, que rebran a casa el Gòtics.

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...