dimecres, 18 de febrer del 2015

FINAL EMOCIONANT I PRIMERA VICTÒRIA DE COPA!

NO HA POGUT SER PERÒ DE TOTES MANERES FELICITATS NOIES, L'ANY QUE VE SEREU CAMPIONES:
INEF Barcelona campiona de la Lliga Catalana Femenina
Finalment, aquest passat cap de setmana es va disputar la final de la Lliga Catalana Femenina, on INEF Barcelona va proclamar-se campió després de veure’s les cares contra el GEiEG.
Tot i el 22 a 21 a favor de les grupistes en aquesta tornada, les ósses van quedar 17 a 12 a l’anada a casa seva, aconseguint punts que els donava la victòria aquest diumenge a Girona.
Les baixes d’algunes jugadores d’ambdós equips que estaven disputant les Sèries Mundials de Rugbi a 7 femení a Sao Paulo no van suposar un obstacle per cap dels dos conjunts, que van disputar un enfrontament intens des del primer minut de joc, fins que el col·legiat va xiular el final de l’enfrontament.
Una final disputada a més no poder, on les noies de Coral Vila volien repetir el títol per segon any i les de Ricard Cayuelas i José Luis Murillo recuperar el pòdium que l’any passat havien perdut les inefes.
Durant aquesta part de la temporada, tornarem a veure a aquests dos equips enfrontant-se en la Divisió d’Honor femenina, en la jornada del 22 de febrer.


GEiEG “B” 15 – REUS/SANTA COLOMA 10(b)
Primer triomf del GEiEG “B” en competició oficial. El rival, el combinat del Reus/Santa Coloma, va oferir resistència fins el final, però va hver de conformar-se amb el punt per bonus defensiu. Les visitants, que també s’han estrenat al rugby federat en aquesta Copa Catalana, rebran el proper cap de setmana el líder, lesEnginyers, a Reus, mentre que les gironines es desplacen a Barcelona per veure-se-les amb el CEU/Hospitalet.


Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...