divendres, 30 d’abril del 2010

UN FET INSÒLIT !!!!











La setmana passada a les instal·lacions de Palau del Geieg, va tenir lloc el partit d’anada de semifinals de Copa de la Reina que enfrontava al Geieg i a l’INEF de Barcelona.

El Geieg va contar amb més jugadores de les possibles per estar a l’acta i va haver de fer convocatòria. És impressionant que haguem arribat a aquestes alçades de la temporada sent tantes jugadores a l’equip. Des d’aquí donar les gràcies a totes i a cascuna de les jugadores que aquell dia vam estar presents tant física com mentalment perquè sense totes això que estem vivint ara no seria possible!
Per aquest partit vam tenir la sort de contar amb Laura Lladó, jugadora que estava de baixa des de feia 1 mes i que per fi podia tornar a jugar després d’un esquinç cervical important. D’altra banda vam tenir les baixes de Eli Martínez i Núria Canals (Eli es va lesionar a les territorials jugant amb la selecció catalana i Nú a l’escalfament a l’espatlla).

L’Inef va venir només amb 16 jugadores de les quals 5 estaven tocades però tot i així l’equip conta amb l’experiència i la veterania de 9 jugadores que han anat a la selecció espanyola i 12 jugadores de la selecció catalana . Aquest fet fa que es notin les seves taules dins del terreny de joc i que per això sigui el clar aspirant a emportar-se el títol.

El partit va començar una mica caòtic per ambdues parts però poc a poc es va anar imposant l’ordre. L’Inef va començar avançant-se en el marcador però les noies del Geieg van saber reaccionar i van arribar a assajar fins a dues vegades. Destacar l’esperit agressiu de tota la davantera i la seguretat en els passes de la línea. Amb aquest resultat de 12 – 5 el Geieg va anar a mitja part avançant-se en el marcador a l’Inef Barcelona. Això va ser un fet insòlit ja que les noies de l’inef feia molt temps que no arribaven perdent als 40 minuts.

La mitja part va canviar el partit, les noies de l’inef van sortir molt més concentrades i en canvi el Geieg poc a poc va anar cometent petites errades que van fer que l’inef aprofités per avançar-se al marcador arribant finalment al resultat de 12-31.
Tot i el resultat final les noies del Geieg no perden lesperança sinó que ben al contrari, han vist que : si es pot guanyar una part també es poden guanyar més, si confien en les seves possibilitats els resultats vindran poc a poc, si van entrenant i entrenant amb passes constants i lluitant a cada partit.... l’equip millorarà i creixerà com a “equip”.

Finalment dir, que ara només queda entrenar i preparar-se pel partit de tornada que es jugarà a Barcelona i que sabem que serà un gran partit, un partit històric, perquè poc a poc anem donant a conèixer el nostre nom: Rugbi Femení GEIEG.

SOM- HI NOIES!!! ELS SOMNIS A VEGADES ES FAN REALITAT!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara a jugar amb el cap fred i el cor calent. Aprofitan els 80 minuts de partit.

Vamooooooos equipo!

Anònim ha dit...

gran partit noies!us ho mereixeu!

Martona ha dit...

Noies, només em resta dir-vos una paraula: PODEM!!! Serà un fet insòlit, ens haurem de concentrar com mai, 80', des del primer fins l'últim, no comentre errades, jugar com sabem quan totes i cadascuna de nosaltres donem el millor a dins al camp...però el més important és que fem una breu reflexió i ens CREIEM que TOT ÉS POSSIBLE!! Com diuen els anuncis d'adidas...IMPOSSIBLE IS NOTHING.
Vinga noies, que tenim una cosa que no ens pot treure absolutament ningú i es diu: U N E Q U I P À S!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...