divendres, 15 de febrer del 2013

Cal guanyar amb punt bonus!


"El proper dissabte a les 4 de la tarda al camp de la Foixarda de Barcelona, el primer equip femení de la secció de rugbi es juga  part de la permanència a la divisió d’honor davant el Gòtics. Les grupistes que ja han derrotat aquest equip aquesta temporada, a la lliga catalana, estan obligades a repetir triomf a més, amb punt bonus, si volen aspirar a mantenir la màxima categoria del rugbi estatal.

El quadre que entrena Coral Vila es presentarà a Barcelona, amb baixes. Malgrat tot, les gironines tenen prou qualitat per superar a un rival que anirà a totes des del minut 1, coneixedor que és de les poques possibilitats que tenen per sumar una victòria a la màxima categoria del rugbi espanyol, segons elles.

El partit es disputarà a les 4 de la tarda a la Foixarda, un camp, on no hi ha gespa i és tot sorra.

Coral Vila analitza el partit dient: “no hi ha una altra cosa que no sigui guanyar i amb punt bonus. Soms conscients que tenim baixes importants però cal lluitar contra les adversitats i mirar endavant. No ens val lamentar-nos. És el que hi ha”. Vila afegia que “serà un partit de molta intensitat i dur, per la qual cosa o apretem les dents des del primer minut o tindrem problemes”. Coral Vila no vol cap tipus de relaxació en el seu equip i avisa que “elles ho donaran tot des del primer minut, perquè creuen que poden guanyar-nos. Si sortim toves, rebrem fort. Som superiors a elles, però caldrà demostrar-ho en el camp”.

Aquest partit entre Gòtics i GEiEG és la repetició del que es va jugar a la lliga catalana on les grupistes varen aconseguir la victòria a més de punt bonus. Malgrat tot, Coral Vila assenyala que “malament anirem si ens fiem del partit de la lliga catalana. Ara és una altra competició i un altre moment de la temporada, així que caldrà prendre’s les coses amb seriositat i respecte per un rival que no ens ho posarà fàcil”."

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...