dilluns, 18 de febrer del 2013

Victòria important davant Gòtics RC

Gòtics Rugby ClubDissabte 16 de febrer, el primer equip de rugby femení del G.E.i.E.G. va guanyar al camp de la Foixarda de Barcelona el partit que assegurava part de la permanència a la Divisió d’Honor davant de l’equip de Gòtics R.C.

Les grupistes van dominar la primera part del partit però no va ser fins la segona, i després de lluitar dur contra un equip amb moltes ganes de victòria, que van resoldre el partit (Gòtics R.C. 20 – 33 G.E.i.E.G). Amb el resultat i el punt bonus a favor, l’equip de Coral Vila, es posiciona al quart lloc de la classificació.

La part negativa del partit va ser la lesió al turmell de Júlia Pla que va obligar a retirar-se del partit.

GÒTICS: Teixidor, Jose, Garcia, Fornells, Garcia, Gasso, Brown, Sequedo, Borras, Garcia, Gutierrez, Olavarria, Vila, Jimenez i Andreu –inicial–, Canal, Del Ferro, Arqued, Najas, Roura, Cabré i Vaqué.

GEiEG: Arnau, Cabané, Canals, Carné, Carreras, Castellvell, Félez, Garcia, Jimenez, Martínez, Pérez, Pla, Serra, Vélez i Melero –inicial–, Batchellí, Fàbrega, Garcia, Panosa, Torrabadella i Sort.

MARCADOR: 0-5 Martínez (10'), 0-7 Carreras; 0-12 Martínez (26'), 0-17 Carreras (32'), 0-19 Carreras; 0-21 Carreras; 5-21 Gasso (38'), 10-21 Fornells (54'), 10-26 Félez (60'), 15-24 Borràs (64'), 15-31 Martínez 870'), 15-33 Carreras; 20-33 Sequedo (78')