dimarts, 5 de febrer del 2013

Resum II Jornada DHF


 

"Primera derrota del GEiEG en el primer desplaçament de la divisió d'honor femenina, en un duel que va començar molt malament per les grupistes

“Hem començat a jugar a partir del minut 20. És incomprensible que hàgim dit unes coses al vestidor i les noies hagin sortit i hagin fet completament el contrari del que s'havia dit”, es lamentava Coral Vila després que el GEiEG encaixés la primera derrota de la temporada en un partit en què les locals van tenir moltes facilitats en els primers minuts per trencar la defensa grupista. “No hem estat bé, en defensa, a diferència del que va passar la setmana passada. Marina Bravo ens ha entrat pel mig, dues vegades, i això és una errada greu”, hi afegia Vila, que sí que va veure com el seu equip era capaç de reaccionar a l'inici de la segona meitat (23-17). Però en sis minuts les locals van tornar a desarticular la defensa del GEiEG i van sentenciar el partit. “Cal seguir treballant per millorar”, concloïa l'entrenadora del GEiEG."

El resultat final al Central va ser de 38-17

03012013d

GEiEG: Anneta, Nú, Ivette, Txiqui, Rot, Afri, Marions, Novata, Marieta, Eli, Roser, Magda, Júlia, Clareta, Judith, Cris i Gemma. (Coral, Marina, Cabis i Miriam, Futuro)

CISNEROS: Montañez, De la Peña, Alonso Bazo, Heras, Querea, Santos, Bailán, Nova, Estibau, González, Sánchez, Bravo, Pérez, De Castro, De la Feria. Gallego, Carcapila, Domínguez, Fernández, Del Valle, Sánchez i López.

 

Per falta de temps no hem realitzat la crònica nosaltres, l'hem extret de la font El Punt Avui. Comarques gironines (http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/56-mes-esport/616290-cauen-pels-propis-errors.html)

 

Els altres partits que es van disputar van concloure amb els següents resultats:

 

- L'INEF guanyava a domicili a l'Olímpico Pozuelo RC, després de 80 minuts d'intens rugbi per part d'ambdós equips, convertint-se, per un punt, en el segon classificat de la DHF. (12-17)

 

- El RC Majadahonda sortia derrotat després del segon partit perdut de la lliga, per un fort CRAT Universidade a Coruña que amb punt bonus, marxava de Madrid com a líder de la classificació. (17-43)

 

-Les basques del Bizkarians RE sumaven la primera victòria amb bonus a terres catalanes, guanyant al Gòtics RC per 0-25.

 

La classificació general després de la primera jornada de DHF es mostra a continuació: 

Lloc
Equips
J
G
E
P
P favor
P contra
Total
1
2 2
0
0
88
29
10
2
2 2
0
0
51
22
9
3
2
1
0
1
83
20
6
4
2
1
0
1
48
51
5
5
2
1
0
1
37
45
5
6
G.E.i.E.G. 2
1
0
1
43
55
5
7
2
0
0
2
34
69
0
8
2
0
0
2
3
96
0
 

2 comentaris:

Magda ha dit...

Seguirem lluitant!!

Anònim ha dit...

Seguim endavant!!!! Encara queden partits per disputar ...

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...