diumenge, 27 d’octubre del 2013

Segona jornada de la lliga Catalana. Partit CEU/Hospitalet 0 - GEiEG 92



Avui diumenge, s’ha jugat la segona jornada de la lliga catalana, en la que els dos partits que es disputaven, U.E. Santboiana – INEFBarcelona (amb un resultat final de 0-43) i CEU/Hospi – GEiEG, s’han jugat a la mateixa hora, a les 12 del migdia, en un dia molt assoleiat, amb molta calor i humitat, més pròpies d’un dia d’agost que de tardor.

Les grupistes, que avui han canviat el famós vermell del GEiEG i vestien de blau amb la segona equipació, han jugat contra l’equip del CEU/Hospitalet, que avui vestia la samarreta ratllada vermella i blanca, un equip sempre conegut per la seva fortalesa de davantera procedent del CEU que, ajuntant-se amb l’Hospitalet aconseguien millorar la línea de tres quarts i formar un equip molt lluitador en totes les facetes.

El partit ha començat disputat els 5 primers minuts, amb gran duresa en els contactes i en els punts de trobada durant tot el partit, tot i que les gironines han obert aviat el marcador mitjançant la línea de tres quarts. La primera part ha sigut de domini visitant, jugant a camp contrari, dominant les melés i les touches i també el joc a la mà de la línea tres quarts, i només un error en defensa del GEiEG al final de la primera part, l’han aprofitat les barcelonines per plantar-se a 22 contrària tot i que no han aconseguit plantar la pilota a la zona d’assaig. Ja en la segona part, amb un 0-45 al marcador, el GEiEG també ha dominat, s’han aconseguit provar coses noves, destacant el gran joc de la davantera grupista que ha tingut un paper rellevant durant tot el partit però sobretot a la segona part i també l’efectivitat en les transformacions que era un aspecte a millorar respecte del partit anterior. El resultat final ha sigut de 0-92.

Un gran partit, entre dos equips molt lluitadors, que es tornaven a veure les cares després de pràcticament un any. Felicitar a les debutants, la Yaiza, la Paula i la Momo, que han disputat un molt bon partit. També volem donar molts ànims a la Merion i la Macarena que per lesió no han pogut disputar aquest partit (aviat tornareu, segur!), com també esperem que es recuperin aviat les jugadores lesionades del CEU/Hospitalet que han hagut d’abandonar el partit.








GEiEG: (1) Alba Alarcón (Judith Vélez. Min. 40’); (2) Mariona García (Magdalena Pérez. Min. 62’); (3) Mònica Ramírez (Yaiza Gonzàlez. Min. 40); (4) Anna Fàbrega; (5) Maria Jiménez (Clara Castellvell. Min. 40’); (6) Cristina Song; (7) Núria Canals; (8) Eva García; (9) Paula Xutglà; (10) Marina Cabré; (11) Gemma Torrebadella; (12) Àfrica Félez; (13) Núria Carreras; (14) Ana Ibáñez (Paula Royes. Min. 40’); (15) Cristina Batchellí (Júlia Pla. Min. 40’) Entrenadora: Coral Vila. També han participat: Ivette i Roser.


CEU/Hospitalet: (1) Victoria Alonso; (2) Marga Marín; (3) Irene Clapés; (4) Ariadna Ramon (Aura Albadalejo. Min. 24’); (5) Sara Suto; (6) Estefania Rodríguez; (7) Gemma Pujante; (8) Núria Torres; (9) Núria Moragas (Isabela Rodríguez. Min. 46’); (10) Iria González (Marta Avi. Min. 53’); (11) Cristina Calvo (Estefania Carvajo. Min. 50’); (12) Gara Basilio; (13) Mercè Viñals (Míriam Gallego. Min. 57’); (14) Míriam de la Rubia; (15) Maria Costa.




La propera jornada de lliga, dissabte dia 9 de novembre, el GEiEG jugarà a casa contra la U.E. Santboiana, NO TE'L PERDIS!

1 comentari:

Martona ha dit...

Espero que també espereu que tornem les que estem a Valladolid...que ens morim de ganes de jugar amb vosaltres!!

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...