dijous, 8 de gener del 2015

AMB IL•LUSIÓ MÀXIMA

EL GEiEG debutarà diumenge  per setè any consecutiu a la DH

Girona, 8 de gener de 2015.- El proper diumenge a dos quarts de dotze del migdia, el primer equip femení de la secció de rugbi, debutarà per seu setè any consecutiu, a la màxima categoria del rugbi estatal. El seu rival serà el CR Majadahonda de Madrid, actual campió de la lliga de madrilenya, i per tant, un dels favorits al títol.

El GEiEG es presenta aquesta cita amb totes les jugadores disponibles (el passat dimecres eren 35 jugadores al camp), carregades de ganes i il•lusió pel debut estatal de la temporada.

L’entrenadora del GEiEG, Coral Vila haurà de fer triar per aquest partit davant el campió madrileny un fet que segons ella “és un gust”. La màxima responsable tècnica de l’equip ha analitzat el rival de diumenge dient que “és un equip molt complet. Anys enrere tenien davantera i prou. Ara treballen bé el paquet i obren molt bé a banda per acabar les jugades”. Vila va acabar el seu anàlisi dient “serà un bon partit: dinàmic i amb molta varietat de joc”

El GEiEG està essent un dels equips habituals en la lliga estatal i des del començament, amb la nomenclatura de Divisió d’Honor, les gironines sempre han estat present, alguns anys amb objectius modests, altres amb objectius més ambiciosos. Per aquesta temporada 2014-2015, les jugadores i el cos tècnic s’han marcat un únic objectiu “quedar entre les quatre primeres de la competició”.

El partit es disputarà a partir de les 11:30 en el camp de rugbi del Complex Esportiu GEiEG Palau Sacosta. L’entrada serà lliure.



Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...