dimecres, 14 de gener del 2015

JA HA COMENÇAT DIVISIÓ D'HONOR!

El GEiEG va estrenar-se en aquesta temporada a la Divisió d’Honor Femenina amb un partit molt complert, dominant en la majoria d’aspectes del joc, cosa que li va permetre agafar una diferència de 36-10 que va ser més que definitiva per la consecució de la primera victòria de la lliga.
Durant la primera meitat, però, el partit va ser molt igualat. Tant el GEiEG com el Majadahonda prenien les seves precaucions pertinents, i aquest equilibri en el terreny de joc només va trencar-se en el darrer minut del període, quan un try transformat de Júlia Pla feia pujar el 15-5 que assenyalava el marcador al descans. Anteriorment, un xut a pals i una marca d’Eva Garcia per a les gironines i un assaig de Macarena del Valle per al quadre madrileny mostraven un 8 a 5 al lluminós. El partit era actiu, les de vermell movien a les seves rivals gràcies al seu joc ràpid i les visitnats confiaven amb les seves davanteres, que dominaven lleugerament.
La segona part va seguir amb la mateixa tònica, però va ser l’equip que entrena Coral Vila qui va agafar la iniciativa del joc. Encadenant jugada rere jugada d’una manera ràpida, varen aconseguir que les seves rivals baixessin el to físic, cosa que va aprofitar el GEiEG per distanciar-se fins el 36-10 amb els assajos d’Anna Ibáñez, Anna Arnau i Elisabeth Martínez. Faltaven 12 minuts per acabar i semblava que les grupistes ho tenien tot controlat, però dues marques en els minuts 78 i 80, varen propiciar que les madrilenyes, tot i no aconseguir la victòria, poguessin sumar el bonus defensiu.
L’entrenadora gironina, Coral Vila, assegurava després del matx que “estic contenta perquè l’equip ha fet un bon partit, ha tingut ritme, i després dels dubtes inicials puc dir que hem fet un bon enfrontament”. La tècnic local, malgrat la victòria reconeixia que “tenim punts febles que cal millorar de cara als propers partits”.